Man en agressie


training en coaching voor mannen met agressie
(zakelijk en privé)


Je voelt je regelmatig boos op anderen. Probleem is dat je je niet altijd kunt beheersen. Je reageert te fel tijdens overleggen, voelt je snel persoonlijk aangevallen. Je drukt je eigen wil te veel door. Mensen luisteren niet naar je punt omdat ze afhaken op je toon.

Je wilt leren je woede uitbarstingen in werk- of privé situaties te beheersen en op te komen voor dat wat belangrijk is voor je zonder je controle te verliezen en in conflict te komen of angst op te roepen bij mensen om wie je geeft of met wie je samenwerkt. 


Ik help je graag positief je kracht in te zetten om problemen op te lossen. 

Wat levert het je op:

  • je emotionele uitbarstingen herkennen en controleren;
  • het effect van je gedrag op anderen leren begrijpen.
  • je grenzen aangeven en die van anderen accepteren;
  • je relaties met collega's of gezin verbeteren;
  • positiever over jezelf en anderen denken;
  • open en respectvol voor jezelf leren opkomen;
  • jezelf accepteren, minder jezelf moeten bewijzen;;
  • ontspannen in spanningsvolle situaties;
  • voorkomen van klachten door stress en spanning;


Voor wie

Voor iedereen die wil leren de eigen gevoelens van boosheid en agressie te beheersen in de (professionele) omgang met anderen. De training is heel geschikt wanneer relaties verstoord geraakt zijn door te emotioneel gedrag.

Werkwijze

De training of coaching is praktisch en actief. Je oefent veel en krijgt elke lesdag of sessie een praktijkopdracht mee om mee te oefenen. Zo vergroot je je bewustzijn over je eigen gevoelens, gedachten en gedrag en de oorzaken van je agressie. Je leert stap voor stap om in spanningsvolle situaties rustig te blijven, respectvol te reageren, effectiever oplossingen te vinden en je persoonlijke grenzen aangeven. Je leert je kracht en macht in te zetten in dienst van je hart. Je agressie te verbinden met liefde. 

onderdelen:
theorie en praktijkoefeningen rondom: ontspanning, spanningscontrole, gedachten sturing (RET), assertiviteit, communicatie en feedback, lastige gesprekken voeren.

Ik ontwikkel en geef deze training samen met Roeland Cuppers, als trainer gespecialiseerd in de relatie tussen het lichaam, gevoel en gedrag.

Voor organisaties

Deze training kan individueel of in groepsverband en voor elk werk- en denkniveau worden aangeboden.

Maak een afspraak voor een oriënterend gesprek.


Tarieven

Een groepstraining stellen we in overleg op maat samen op basis van een offerte. Dagdeel tarief is € 900 ex. BTW voor een trainer en acteur.
Bekijk de Coachingtarieven

NIEUWSBRIEF

 Ontvang maandelijks een inspirerende mail. Hoor als eerste over nieuwe events. Krijg extra korting.