Agressietraining voor professionals

Training omgaan met emotie en agressie


Agressief gedrag tegen professionals is nergens in Europa een groter probleem dan in Nederland. De belangrijkste oorzaak is het gebrek aan duidelijke grenzen aan gedrag in onze samenleving.
Agressie is de belangrijkste oorzaak van stress en burn-out in Nederland en vergroot ziekteverzuim.

Als werkgever heb je de verantwoordelijkheid dat medewerkers veilig en met plezier kunnen werken. Dat ze lastig en agressief gedrag professioneel en krachtig kunnen deëscaleren. 

In deze training krijgen deelnemers krijgen inzicht, kennis en vaardigheid om vanuit rust en zelfvertrouwen situaties met emotioneel of agressief gedrag krachtig en snel te kunnen deëscaleren.

Ik help graag te zorgen dat medewerkers veiliger en met meer ontspanning en zelfvertrouwen kunnen werken.

Resultaten

  • vergroting van zelfvertrouwen, ontspanning en weerbaarheid;
  • inzicht in eigen houding en gedrag bij agressie en het effect op anderen;
  • de gemeenschappelijke norm bewaken;
  • verschillende vormen van emotioneel en agressief gedrag herkennen en zo snel mogelijk kunnen deëscaleren;
  • collega's kunnen ondersteunen.


voor wie

Professionals van elk denk- en werkniveau die op hun werk agressief gedrag tegenkomen. Deelnemers aan deze training zijn werkzaam in profit- en non-profitorganisaties.

start

De training wordt uitsluitend in-company aangeboden en kan op elk moment starten. Maak een vrijblijvende afspraak voor een oriënterend gesprek. Ik denk ook graag mee op het gebied van ontwikkeling van beleid.

Werkwijze

Ik zet mijn 25 jaar ervaring in het geven van agressietraining heel graag in om in overleg een programma op maat te maken op basis van de concrete praktijk van de medewerkers. 


De training is actief en praktisch en aangepast aan de draagkracht van de deelnemers. Agressietraining komt dichtbij mensen en is vaak confronterend. Ik besteed daarom veel aandacht aan een veiligheid en onderling vertrouwen, plezier en ontspanning. Er is een professioneel trainingsacteur om veel te kunnen oefenen met praktijksituaties van de werkvloer. Na de training doe ik een uitgebreide evaluatie en terugkoppeling en adviseer ik graag hoe het geleerde te borgen en de veiligheid verder te vergroten.

investering

Een agressietraining kost € 1800,--- ex. BTW per dag voor een trainer en acteur. (max. 12 deelnemers)


Voor organisaties

Deze training kan individueel of in groepsverband en voor elk werk- en denkniveau worden aangeboden.

Maak een afspraak voor een oriënterend gesprek.


Tarieven

Een groepstraining stellen we in overleg op maat samen op basis van een offerte. Dagdeel tarief is € 900 ex. BTW voor een trainer en acteur.
Bekijk de Coachingtarieven

NIEUWSBRIEF

 Ontvang maandelijks een inspirerende mail. Hoor als eerste over nieuwe events. Krijg extra korting.